جلسه دفاع از پایان‌نامه: آقای احد شیخ الاسلامی، گروه مهندسی مخابرات

• ارائه‌کننده: احد شیخ الاسلامی
  • استاد راهنما: دکتر زهرا اطلس باف
  • استاد ناظر داخلی اول: دکتر کیوان فرورقی
  • استاد ناظر خارجی اول: دکتر جلیل آقا راشد محصل (دانشگاه: تهران )
  • مکان: دانشکده فنی و مهندسی کلاس 351
  • تاریخ: 97/12/25
  • ساعت: 12

چکیده در این پژوهش از آنتن آرایه بازتابی مایکرواستریپی برای دستیابی به پویش پرتو استفاده شده است. سلول واحد جدید ارائه شده برای آنتن، یک عنصر مایکرو استریپی است، که دارای پچ ¬هایی به شکل آنتن یاگی-اودا ، با یک المان فشرده برای شیفت فاز موج بازتابی، است. الگوریتم GAPSO ، به¬عنوان یک الگوریتم جدید ترکیبی برای بهینه سازی توزیع فازآنتن آرایه بازتابی مورد استفاده قرار گرفته است. همچنین از عناصر فاز ثابت برای تمام زوایای پویش پرتو و نیز تقارن فاز آینه¬ای، برای کاهش هزینه و پیچیدگی¬های ساختار آرایه استفاده گردیده است. آنتن آرایه بازتابی طراحی شده مورد نظر، یک آرایه بازتابی با ابعاد 10*10 می¬باشد که دارای قابلیت پویش پرتو از زاویه 10- تا 10 درجه ، با فرکانس مرکزی 10 گیگاهرتز است.
کلمات کلیدی آنتن آرایه بازتابی-الگوریتم ترکیبی GAPSO – عنصر فاز ثابت – پویش پرتو

21 اسفند 1397 / تعداد نمایش : 1655