جلسه دفاع از پایان‌نامه: آقای پیمان عزیزپور، گروه مهندسی قدرت

• ارائه‌کننده: پیمان عزیزپور
  • استاد راهنما: دکتر محمد تقی حمیدی بهشتی
  • استاد ناظر داخلی اول: دکتر امین رمضانی
  • استاد ناظر خارجی اول: دکتر مهدی علی نقی زاده اردستانی (دانشگاه: فنی و حرفه ای)
  • مکان: دانشکده مهندسی برق آزمایشگاه کنترل و شبکه های ارتباطی
  • تاریخ: 97/09/12
  • ساعت: 13:00

چکیده:  ریزشبکه¬های برق عناصر اساسی شبکه¬های هوشمند آینده هستند و نقش مهمی را در بهبود عملکرد و قابلیت اطمینان شبکه¬ی هوشمند و برآورده کردن مسائل زیست محیطی ایفا می¬کنند. امروزه استفاده از ریزشبکه¬های برق و منابع تولید پراکنده رو به افزایش است و در آینده سهم آن¬ها در تامین برق مصرف¬کننده¬ها افزایش خواهد یافت. ریزشبکه در دو حالت متصل به شبکه سراسری و جزیره¬ای عمل می¬کند. در حالت متصل به شبکه سراسری، ریزشبکه فقط در تامین بارهای مشترک مشارکت می¬کند و وظیفه¬ی تنظیم ولتاژ و فرکانس برق بر عهده¬ی شبکه¬ی اصلی است. اما ریزشبکه در حالت جزیره¬ای، علاوه بر تامین بارهای محلی، مسئول تضمین پایداری و عملکرد مطلوب با ارائه¬ی ولتاژ و فرکانس مناسب می¬باشد. در این پژوهش از یک روش تقسیم توان جدید برای ریزشبکه¬های جزیره¬ای مبتنی بر اینورتر به نام روش کنترل افت تطبیقی مبتنی بر امپدانس غیرمتمرکز استفاده شده است که تلفات خط را در مقایسه با روش¬های کنترل افت مرسوم کاهش می¬دهد و در آن تابع کاهش تلفات برخلاف روش¬های مرسوم، به جای کنترل ثانویه در کنترل اولیه اجرا شده است و تنها به اندازه¬گیری¬های محلی بستگی دارد. در نهایت از کنترل ثانویه به صورت غیرمتمرکز و محلی جهت اصلاح مقادیر ولتاژ و فرکانس استفاده شده است.
کلمات کلیدی:  ریزشبکه¬ی جزیره¬ای، تولیدات پراکنده، کنترل ولتاژ و فرکانس، کنترل افت تطبیقی، کاهش تلفات خط، کنترل ثانویه غیرمتمرکز

21 آذر 1397 / تعداد نمایش : 1712